7-8 Timmelsjoch en Top Mountain Star

Prachtig en stabiel zomerweer; we zochten 2 oude plekken op, die we nu met mooi weer bekeken. Eerst met de bus naar Timmelsjoch. We bekeken het museum aldaar met uitleg over het ontstaan van deze pasweg in 1959. Vandaar af liepen we eerst de E5 en kwamen veel mensen met bepakking tegen. De hutten schijnen nu overvol te zijn. Het leek ons wel eens leuk om zoiets te doen, maar in de praktijk valt het in het hoogseizoen dus wel wat tegen.

Bij een splitsing kozen we voor de korte weg naar de Sahne Stüberl; een heel schattig hans en grietje huisje, dat we al vaak vanuit de bus hadden zien liggen. 
Onderweg er naar toe had Maarten bedacht dat we misschien 's middags nog even met de liften van Hochgurgl naar boven konden om ook daar van het mooie uitzicht te genieten en vooral om Milaan te zien liggen.
We liepen het drukke en gezellige terras van het slagroomhuisje voorbij en boften dat er direct een bus kwam toen we bij de halte stonden.

Ook snel met de liften omhoog en helaas: beetje wolken en bitter koude wind. Maar toch wel heel erg de moeite waard. Zie de foto's.